AUTOSTUNTER HILLEGOM

Industriekade 3
2181AJ Hillegom
Telefoon: 0252-515822
Maandag     
Dinsdag  
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
9.00 - 18.00 uur
9.00 - 18.00 uur
9.00 - 18.00 uur
9.00 - 20.00 uur
9.00 - 18.00 uur
9.00 - 17.00 uur
Openings tijden

 

Home
Profiel
Occasions
Contact
Routebeschrijving
De onderneming van Griekspoor Beheer bv is in de afgelopen 25 jaar van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grootste, betrouwbaarste en meest scherp geprijsde occasiondealer van Nederland.

Door de scherpe directe inkoop van partijen automobielen door Griekspoor Beheer bv bij merkdealers, leasemaatschappijen & importeurs waren zij jaren een geliefde leverancier voor de regionale occasiondealers.

Deze werden met zéér gunstig geprijsde automobielen bevoorraad en er werd door Griekspoor Beheer bv niet aan particulieren verkocht. Doordat er veel regionale occasiondealer zijn gestopt met hun bedrijf tijdens de economische crisis groeide de voorraad van Griekspoor Beheer bv tot wel 600 automobielen verspreid over diverse opslagterreinen.
Dit heeft geleid dat het besluit is genomen om dan zelf maar rechtstreeks aan de particulier te verkopen met lage verkoopprijzen en geen duur of luxe bedrijfspand. Hiervoor is Autostunter Hillegom in het leven geroepen, een lowbudget bedrijfsvoering met betaalbare automobielen voor de particuliere klant.
Betrouwbaar en scherp geprijsd
Minder kosten bedrijfsvoering =
goedkopere auto voor de particulier!

Elke auto word afgeleverd met APK!
Klantvriendelijkheid en service-gerichtheid staan hoog in het vaandel

Autostunter Hillegom biedt u een deskundige aankoopbegeleiding en een ruime keuze personenauto's, bedrijfswagens, S.U.V.'s, MPV's en natuurlijk sportieve auto's aan voor jong en oud.
Kortom
Autostunter is sterk in elk merk.
De filosofie van
Autostunter Hillegom is glashelder

Koper en verkoper moeten beiden heel tevreden zijn.
Alleen dan is er een echte deal. Daar zet Autostunter Hillegom dus telkens weer hard op in. Want hoe meer van zulke deals, hoe meer tevreden relaties. Griekspoor Beheer bv draait al jaren op mond tot mond reclame, want betere en goedkopere reclame kunnen zij niet maken.